Puuduttaaaaaa! Ei millään jaksas istua enää. Vuorottelen tabin, kirjan ja käsityön kesken... tuli muuten valmiiks ne sukat, nyt työn alla pitsihuivi, jos siitä tulee nätti niin annan kollegalle lahjaksi.. sillä on ollut vähän rankkaa töissä :/ itse en jaksa perheen ja pomon kiukutteluista välittää tuon taivaallista, on muutakin murehdittavaa! 

Nälättää ja pissittää, pähkinät jäi kotiin tänä yönä, joten olen ravinnotta sitten.. on mulla kahvia kuiteski, ja hätätapaukseen batterya.. nyt oottelen vielä, josko toi rakko hetken vielä kestäs ennenku herätän koko perheen wc-käynnilläni, tämän vanhan talon putkistot pitää ihan mieletöntä meteliä, kun wc:n vetää...

Ihanaa, tänään, jahka päiväunet on otettu, aion siivota, tehdä jauhelihapasteijoita ja leipoa sydämen muotoisen mutakakun, tervetuliaisiks miehelle. Keskiyön paikkeilla aion olla miestä vastassa kentällä, en malttaisi odottaa! 

Loppuviikko menee relatessa, mulla ois 6pv vapaata, lukuunottamatta perjantain henkilöturvallisuuskoulutusta, mutta sielläkin menee vaan 4 tuntia :)  se hyvä puoli tässä yötyössä on, että tulee pitempiä vapaita! Ehdinpähän taas salille, öitä kun tekee niin ei millään ehdi, kun pitää saada riittävästi unta... pitäis myös puntaroida, viimeks näytti 96,6 kg, eli 4,2 kg vähemmän kuin sitä edeltävällä kerralla.. vatuttaa että paino pääsi taas nousee, se oli sen pyöräilyonnettomuuden syytä, katkenneen koiven kanssa kun ei hirveesti harrasteta.. ja tais sillä raskaudellakin olla jtn osuutta, pahoinvointiin kun auttoi se syöminen :/ noh, pikkuhiljaa jos sais painoa vähän pois :) viime viikolla sain työterkkarilta kirjeen, että mulle on lähete sokerirasitustestiin, ensireaktio oli ärtyminen. Enkö minä tämän vuoden aikana ole juossut ihan riittämiin lääkäreissä ja kaiken maailman kokeissa? Nähtävästi en. 

Maaliskuussa oli burnout, psykiatrille ja kuukaudeks saikkua.

Huhtikuussa parin viikon saikku omahoidettavan potkaistua multa polvilumpio sijoiltaan.

Kesäkuusta syyskuuhun jalka paketissa, 4pv sairaalassa, röntgenit, magneetit ja tt:t, kontrollikäynnit n. 3vkn välein +fysioterapia

Elokuussa neuvola ja verikokeet

Syyskuussa eka ultra ja keskeytynyt keskenmeno

Tässä välissä työterveyshuollon määräämät verikokeet työhöntulotarkastusta varten.

Lokakuussa epäonnistunut keskenmeno, sairaalaan tiputukseen, verikokeisiin ja lopulta kaavintaan, puoli vuorokautta siellä.. 

Kuulon testaus työterveyshuollossa, eivät uskoneet etten kuule oikeela korvalla kunnolla, 10veenä sairastetun kolesteatooman vuoksi. Nyt uskovat.

Uudet verikokeet työterveyshuollolle, edellisten ollessa päin persittä keskenmenon vuoksi. 

Pari litraa siis mennyt multa verta puolen vuoden sisällä pelkkiin kokeisiin.. hirveetä haaskausta. Siellä sairaalassakin ne otti joka aamu veret, minkä ihmeen takia?

Anyways, torstaina sokerirasitukseen, tuleepahan sekin sit testattua... mutta täytyy kyllä sanoa, että tään vuoden aikana on tullut suunnilleen kaikki hesan sairaalat käytyä läpi, niin yksityiset kuin kunnallisetkin, alkas riittää... hammaslääkäri on ainut millä en oo käynyt, enkä käy... vaikka syytä ehkä oiskin.. mies kävi, ja lääkärin puutteellisen englanninkielen taidon vuoksi mies palasi kotiin huumattuna, ja yhtä hammasta köyhempänä.. silloin tuli parin viikon pusuttelu-tauko, se aukko siellä suussa haisi todella järkyttävälle!

Jes, enää 3 tuntia yötä jäljellä, sitten nukkumaan ja viettämään ansaittuja vapaita rakkaan kanssa ♡