Huoh, väsyttää.. ja vielä olis 7 tuntia jäljellä. Nukuin huonosti päivällä, piti herätä syömään. Menskut alkaa olla hiljalleen ohi.. kai? Menkkajomotuksia on, muttei juurikaa verta, ei tunnu yhtään omalta kropalta.. yleensä mulla on myös rinnat kipeet menkkojen aikaan, mutta nyt ei oo ollut =/ toivottavasti kaikki kuitenkin tuolla alakerrassa on kunnossa.. äitin kanssa juteltiin, ja se jo pelotteli että mitä jos on siinä kaavinnassa vaurioitunut? Kamalaa, het kun ei ekasta kierrosta tule raskaaks niin sit mussa on pakko olla joku vika?! 

Yks tuttava facessa just hehkuttaa olevansa 8+4 raskaana... itse en kyllä tuossa vaiheessa vielä hehkuttelis, enää, nyt kun tiedän paremmin.. mitä vaan voi vielä käydä. Itsekin kerroin monelle heti raskaudesta, oli siinä sitten homma kun piti kertoa ettei vauvaa tulekaan :( toisaalta siinä oli se hyvä, että sai monen kanssa jutella ja purkaa.. kuka nyt sitten osas siihen asiaan suhtautua, monet ei osaa... ärsytti sellaiset kommentit kuin "kyllä se siitä" ja "teillä on vielä aikaa", mitä jos ei? Mitä jos me ei saadakaan koskaan lapsia? Eniten mua on helpottanut se kun yks kaveri vaan tosi rehdisti sanoi " ihan kamalaa, hirveetä mitä oot joutunut kokemaan, miten sä kestät?", ihanan suoraan ja teeskentelemättä. Siitä oli helppo jatkaa, nii-in miten hitossa sitä onkaan kaiken kestänyt? 

Valvon toista yötä, aamulla kun palasin kotiin, huomasin että rapun ovi oli murrettu. Kävelin kolmanteen kerrokseen ja huomasin että seinänaapurin ovi oli aivan auki, katsoin pimeeseen eteiseen, sottaista. Siinä on kesästä alkaen asunut semmoinen nuori kundi, ihan harmiton ollut viimeaikoihin asti. Yks viikonloppu piti käydä sanomassa, kun se touhus jotakin mikä sai meidän asuntojen välisen seinän TÄRISEMÄÄN, hirveen hurinan kera tietenkin. Kundin avatessa oven, kasvoille läjähti hasiksen haju.. eli tod.näk. sillä oli siellä joku vähän isompi tuuletus käynnissä? Mikä ikinä se olikin, niin se irrotti sitä laitetta sen verran että seinä ei enää tärissyt, hurina jäi.. anyways, aamulla siis kotiin päästyäni alkoi mielikuvitus laukata.. oon vissiin lukenut pari dekkaria liikaa, kun heti mielessä alkoi muhia skenaario kuinka joku on nyt murtautunut rappuun ja naapurin kotiin velkomaan huumerahoja, päivällä joku löytäisi naapurin ruumiin eteisestä puukotettuna, poliisit kävis rimputtelemassa ovikelloja kerätäkseen havointoja yön tapahtumista.. näihin tunnelmiin nukahdin, ei siis ihme etten nukkunut hirveen hyvin. Kerroin miehelle herättyäni ja se osas kertoo että keskellä yötä joku oli rimputellut 5min  naapurin ovikelloa ennenkuin oli ovi avattu. Oli miestä vähän vatuttanut kun meidän talon ovikellot ei pidä mitään sievää plimplom-ääntä, vaan pikemminkin sellaista DRRRINGGGDRRRONGGia... mitä sen jälkeen on tapahtunut, en tiedä, enkä sitäkään miksi ovi oli jätetty levälleen? Noh, toivottavasti herrasta ei enää ole riesaa, jos on niin meikäläiseltä lähtee soitto poliisille.

Nyt pitäis taas keksiä jotain puuhaa, saatan juoda kupin kahvia, lukea kirjaa ja pelata uutta peliä, subway surferia! Oon ihan koukussa :D