Joo.. saahan tän yövuoron näinkin kulutettua. Kirjoitan ensin pitkät pätkät, ja painan sitten jotain joka palauttaa edelliselle sivulle ja teksti katoaa... *tallentaa tässä välissä* 

Noh, anyway, tänään tulee uusi mikroaaltouuni!  Vanha kosahti joku viikko takaperin,  samoin kuin imuri. Imuri käytiin hakemassa itiksestä jo muutama päivä sitten, ja ai se on ihana ♡ pölypussiton electrolux,  ja se toimii kuten pitääkin, se IMEE! Niin, just näin meidän koneille aina käy,  ne ei kuole,  ne siirtyy eläkkeelle. Näennäisesti toimii, muttei sit kuitenkaan. Mikro kyllä piti hurinaa ja valo paloi sisällä, mutta ei se ruokaa lämmittänyt. Imuri piti kyllä kovaa ääntä, muttei imenyt, eikä ollut letku tukossa, sen ymmärsin tarkistaa.. jos ovat rikki mennäkseen, niin menisivät sitten kunnolla, ettei tarttis ruveta arvaamaan saako sen vielä korjattua vai ei.. no joo, näinhän se elämässä menee, jos yhtään sattuu olemaan ylimääräistä rahaa niin voit sanoa sille heipat, koska just silloin jonkun laitteen on siirryttävä tuonpuoleiseen. 

Huomenna tai ylihuomenna pitäis alkaa menkat.. taisin käyttää "piinapäivät" sanaa väärin edellisessä kirjoituksessa, ei meillä siis mitään lapsettomuushoitoja ole menossa.. ihan luomuraskautta yitetään, mutta on nää siltikin aika piinaavia nää päivät ennen menkkoja, sitä kuuntelee tosi herkästi omaa kroppaansa.. mutta ei siitä ole mitään hyötyä kun ne raskauden ensimmäiset oireet ja menkkaoireet on aivan samoja! Tai viimeks ainakin oli, muistan testipäivän aamuna itkeneeni miehelle ettei me vieläkään olla raskaana, oli niin menkkamaiset olot.. illalla kuitenkin tein testiin haamun. Toivon raskautta tosi kovasti, mutta samalla tiedostan että tuskinpa vielä ollaan.. tyhjennyksestä on loppujen lopuks vielä aika lyhyt aika. Yks kaveri on kätilö, se kertoi että kaavinnassa viedään kaikki mikä on irrotakseen, eli limakalvoja ei sen jälkeen kauheesti ois, mihin alkio  vois tarttua? Oon nyt kuukauden verran juonut päivittäin greippimehua, kun jostain luin sen vahvistavan limakalvoja ja parantavan raskaaksi tulemisen mahiksia :D haha, kaikki keinot käyttöön.. 

Muta nyt kahvi"paussi".. tää mun työni on kyllä pelkkää paussia muutenkin,  raivostuttavaa... miten se menikään se sanonta? Olemisen sietämätön keveys.. sepä se.