Hohhhoijaaa...tylysää. Kolme ja puol tuntia takana, seitsemän ja puol edessä. Tähän mennessä oon kerennyt pelata candy crushia, pet rescueta ja subway surferia kyllästymiseen saakka, täytin myös pari asuntohakemusta, yhden hakemuksen jopa kahteen kertaan, koska lopussa oli vierekkäin näppäimet 'lähetä' ja 'tyhjennä'. Arvatenkin painoin sitä tyhjentävää, miks hitossa ne sellaisen sinne on pannut? Ei kai kukaan huvin vuoksi ensin vaivalla täytä nimet, yhteystiedot, tulot, tiedot nykyisestä kämpstä, toiveet uudesta ja sitten päätä, ettei huvitakkaan? Ja jos noin sattuis käymäänkin, niin oikeesta yläkulmasta löytyy raksi. En siis keksi tuolle tyhjennä-napille muuta syytä, kuin tehdä asunnonhakijat hulluksi.

Nukuin hiukan huonosti tänään, heräsin jo 14.30, eikä uni tullut enää takaisin. Miestä kerkesin nähdä tunnin verran siinä välissä kun tuli töistä, ja lähti koekuvauksiin.. nih, vihdoinkin se mallitoimisto jonka listoilla se on, tarjos jotakin järkevää, mahdollisuuden päästä kalenterikuvauksiin, josta maksetaan 500-800€. Koekuvaukset oli mennyt hyvin, nyt odotellaan kuukausi että rouvat saa päätettyä ketkä kalenteriin päätyvät. Kuvaaja kertoi, että ehdokkaita oli alunperin ollut 200, ja nyt heistä viisi komeinta pääsi koekuvauksiin.. niistä viidestä kaksi pääsee itse kalenteriin. saan olla aika tyytyväinen, mulla on komea, seksikäs, viisas, lempeä, ihana mies ♡

Ovulaatio alkaa kai olla ohi, ei tee enää yhtä kipeetä kuin eilen... toivottavasti saatiin jotain aikaiseksi.. nyt pitäisi vaan olla ja ottaa relasti, ei saa stressata.  Helpommin sanottu kuin tehty, menis jo se kaks viikkoa niin tietäs ollako vaiko eikö olla? Toinen mahdottomuus on olla haavailematta, ja toivomatta.. kun silloin se pettymys on niin paljon suurempi, niin mun mies sanoo. Luulen kyllä, että oikeesti mieheni salaa stressaa itsekin ja toivoo ja haaveilee, toppuuttelee mua rauhoitellakseen myös omia tunteitaan. 

Nyt taidan nauttia kupin kahvia ja ruisleivän, luen vähän kirjaa ja pelaan lisää, vielä 7 tuntia yötä jäljellä...