..vaikka lyhyempihän tämä on kuin ne kaksi edellistä yötä toisessa tiimissä, siellä yövuoro oli 11,5h, täällä vaan 10. Kovasti väsyttää,  onneks on tämän yön jälkeen enää yks ja sitten maanantai-iltaan asti vapaata, paitsi että lauantaina menen uuteen työhön keikalle, mutta se on vaan mukavaa, pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin ja uuteen duuniin :) 

Tää mun vuoto sen kun vaan jatkuu ja jatkuu, tuntuu että öisin vielä runsastuu... se taas saa mut huolestumaan, että tuleeko taas äkkilähtö kesken yövuoron sairaalaan, niinku viime syksynä :( pakko kai soittaa torstaina kättärille ja kysyä onko tää nyt ihan normaalia.. tai sitten menen taas yksityiselle tarkistuttamaan, kärsin edelleen luottamuspulasta julkisia th-palveluita kohtaan...

aamulla täytyy muistaa jäädä kampin metroasemalla pois, etten jatkakaan bussilla entiseen kotiosoitteseen.. meinasin toissa-aamuna lähteä yövuoron päätteeksi sinne, jotenkin automaattisesti... onneks tajusin ajoissa että asunkin ihan toisessa suunnassa nykyään x) 

Huoh, onneks enää 3h jäljellä, oon ihan puhki.