...tuo takuuvarma ehkäisykeino! On taas sen kaliiberin ressi päällä, että olisin hyvin yllättynyt jos huomaisin olevani raskaana. On niin menkkatuntemukset taas kuin olla ja voi että eiköhän nekin tule vielä tässä mun arkeani ilostuttamaan. 

Oon kertonut jo siitä, että meillä hajos imuri ja mikro, ennen noita hajos jääkaapista vihanneslaatikoiden yläpuolinen lasilevy ja uunista se nappi jolla luukun saa auki... tänään hajos astianpesukone! Niinku työsterssissä ja asunnonhakustressissä ei olisi tarpeeksi, siihen päälle vielä se että KAIKKI meidän kämpässä tuntuu hajoavan käsiin... liekkö kyseessä hehkulamppuhuijaus (googleta)... ei voi muuta todeta kuin sabr, sabr (rauhaa, rauhaa), ja rukoilla että nää asiat kääntyis hyväksi pian. 

mistähän mä taikoisin  nyt uuden pöytämallisen tiskikoneen, halvin jonka netistä löysin oli n. 200e.. eli alkaa mennä vähän kalliiksi =/ on mulla kotivakuutus, mutta ei mitään käryä siitä korvaako se tuommosen koneen.. helpompaa olis vaan painella kauppaan ja ostaa kone, kuin yrittää selvittää vakuutuskuvioita. Ihan oikeesti, miten se tapahtuu? Teen ilmoituksen, ja sit joskus kuukauden päästä tiedän saadaanko uus kone vai ei?  

Enää pari tuntia yövuoroa jäljellä,  onneks.. tää yö on taas tuntunut loputtoman pitkältä, johtunee väsymyksestä. Jäi sen tiskarin takia päiväunet lyhkäseks :(