... ja nyt tuntuu että on jotakin jopa saanut aikaiseksi. Eilen tapasin ystävää, käytiin syömässä ja leffassa. Katottiin Her, kehno elokuva puolivälissä jo alkoi tulla se plääh-olo, milloin pääsee pois?

aamulla törmäsin tähän: http://worldobserveronline.com/2014/01/16/meet-walter-joshua-fretz-human/ ja itkuhan siinä meinasi päästä :'( Kiitän Luojaa siitä, ettei meidän pikkuinen elänyt 7-8viikkoa pidemmälle(kerta oli kesken mennäkseen), vaikka sekin jo kipeää tekee. Laskettuaika olisi ollut vajaan kuukauden päästä. Kohta puoli vuotta mennyt siitä kun np-ultrassa löydettiin eloton sikiö, eikä päivääkään ole kulunut ettenkö olis asiaa ajattellut. Joka päivä jokin asia muistuttaa siitä, se voi olla fb:ssä kuulutettu raskausuutinen, raskaana olevan naisen näkeminen, ihan vaan naistenklinikan ohi bussilla ajaminen.. ei näitä asioita ole vissiin tarkoitettu kokonaan unohdettavaksi, onneksi kuitenkin päivä päivältä helpottaa, eikä tosiaan tarvitsee pillahtaa itkuun joka kerta kun joku asia laukasee muiston mielessä.

noh, onneksi tässä on muutakin tekemistä kuin surra menetystä. Huomenna ja ylihuomenna mennään taas katsomaan asuntoja, huomenna käydään myös testaamassa 24/7 kuntosalia, että onko mistään kotoisin. Miks ihmeessä mä maksaisin satsille 65e kuukaudessa, kun kuntosalille pääsee kolme kertaa halvemmallakin? Kun en mä niistä ryhmistä ole yhtään kiinnostunut... keskiviikolle voisin yrittää saada ajan hierojalle, ja torstaina menenkin sitten taas (t)öihin.

Mä en yhtään tiedä missä kohtaa kierrossa ollaan menossa, en halua ressata itseäni laskemalla päiviä menkkojen alkamiseen, ja johan se nähtiin viimekerralla että kierto on ihan päin.. sitä! eli kierto voi olla mitä tahansa 28-35pv.. anyway tisut on arat ja alavatsaa juilii pikkusen, ja ne menkat pitäis kai tulla joskus viikon päästä?