Eilen oli vika työpäivä, iltavuoro toisessa tiimissä.. nyt se on ohi :D Huomenna pitäis käydä vaan palauttamassa avaimet ym. härpäkkeet jorviin..

 

Huomenna täytyy ehkä myös taas soittaa kättärille, vuotelua edelleen.. semmosta on-offia, ärsyttävää! Tiistaina raskaustesti oli vielä hailakka positiivinen, täytynee tehdä huomenna uus =/ kauankohan tää vielä kestää? Alkaa ottaa kupoliin... Asia pitäis saada korjattua viikonlopun aikana, maanantaina lähtö etelään...

Tänään oltiin piknikillä äidin, sen miehen, niiden ystävien ja heidän lasten kanssa. Kylmä reissu, en voi sanoa että oisin viihtynyt. Ruoka oli onneks hyvää :) äidillä oli taas joku ihme kuittailu-päivä, tuli paha mieli.. semmonen olo etten ole riittävän hyvä :( mun tekemä juustokakkukin oli äidin mielestä liian tuhtia. Noh se on JUUSTOKAKKU, ehkä sen kuuluukin olla? Onneks kaikille muille maistui ja kehuivat herkulliseks :)

Oltiin jo kahden pintaan kotona, ja luita ja ytimiä myöten jäässä, joten otettiin yhdessä kuuma suihku miehen kanssa ♡ sen jälkeen simahdin, nukuin 1,5h päikkärit :D 

Jaan nyt tännekin kuvan tän viikon projektista, löysin roskalavalta pöydän ja päälystin sen dc-fixillä ja siitähän tuli oikein sievä :)

ENNEN

20140427_155030-normal.jpg

JÄLKEEN

20140501_184103-normal.jpg