Melkein viikko ollaan nyt oltu kotona... Viime keskiviikkonahan me lähdettiin paluumatkalle, mutta oltiin kotona vasta torstaina iltapäivällä.. Eka lento oli myöhässä 2h, joten myöhästyttiin tietenkin Helsingin lennolta myös. Oikeestaan se oli aika kiva, saatiin viettää yö Amstersamissa neljän tähden hotellissa, neljän hengen sviitissä. Kylppärissä amme ja oma pihakin oli :D meille tarjottiin ihana illallinen ja loistava aamiainen, ja kaiken tämän meille tarjosi KLM ♡ lentokentältä saatiin care-packaget, jossa oli t-paidasta sukkiin ja pyykinpesuaineesta hiusharjaan kaikki tarpeellinen :D torstaina aamupäivällä lennettiin hesaan ja bussilla melkein kotiovelle :) jos oltas tultu aikataulussa, niin oltais oltu perillä yöllä ja ois pitänyt ottaa taksi ja maksaa 40e kotiin pääsystä. Eli kaikin puolin hyvin kävi :)

Hirmu nopsasti on viikko mennyt, oon kotia laitellut ja levännyt. Lomaa on vielä pari viikkoa ennenkuin alkaa uudet työt :) 

Eilen tuli ystävä yökylään, ja viipyy vielä pari yötä. Sekin on nyt niin mahtavaa että on tilaa majoittaa kavereita :D 

Niin, ja sit me ostettiin uus telkku. Gigantin viikotarjouksesta viiskyt tuumanen toshiba. Enpä ois ikuna arvannut että meillä on joskus varaa tuommoseen, aika kiva :) 

Alhamdulillah,  elämä näyttää nyt niin valoisalta :)

CAREPACK

20140521_233614-normal.jpg